- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дон Карло испунио обећање – један томпус и две године /фото, видео/

© AP Photo / Paul WhiteРеал Мадрид
Реал Мадрид - Sputnik Србија, 1920, 12.05.2024
Пратите нас
Фудбалери Реала прославили су у недељу на улицама Мадрида 36. шампионску титулу, а тренер Карло Анчелоти одржао је реч коју је дао пре две године. Наиме, Дон Карло или Карлето како га зову, рекао је 2022. године да ће поновити култну фотографију када је пушио томпус и носио наочаре, две године касније – обећано, испуњено!
Поново се Италијан сликао са фудбалерима краљевског клуба и поново је имао томпус међу зубима, као и црне наочаре.
Разлика је што је Реал Мадрид 2022. године освојио Лигу шампиона, после чега је нестала култна фотофрафија, која је постала апсолутни хит на интернеру, да би две године касније Реал, за сада, освојио Примеру, а прилику да подигне и „ушати пехар“ рекордни 15. пут, имаће 1. јуна на Вемблију, након што Мадриђани буду играли у финалу са Борусијом Дортмунд,
На једној од претходних конференција за медије, новинари су упитали Анчелотија да ли би се могло очекивати да понови слику са томпусом и наочарима у случају 36. титуле првака Шаније, на шта је Дон Карло дао потврдан одговор, а ове недеље одржао је дату реч.
Италијан је био изузетно расположен за време параде у престоници Шпаније, као и Винисијус Жуниор, Едер Милитао, Алаба, Родриго, који се налазе се њим у кадру током сликања са томпусом, чиме је симулирана култна фотка из 2022. године.
Немања Видић - Sputnik Србија, 1920, 12.05.2024
СПОРТ
Видић зна и упозорио је Пиксија где „шкрипи“ Србији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала