- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Најава окршаја Србије и Америке: „Биће то дуга утакмица“

© AP Photo / Doug McSchoolerНикола Јовић
Никола Јовић - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2024
Пратите нас
Никола Јовић, млади кошаркаш Мајамија, говорио је за сајт ФИБА о сусрету Србије и Сједињених Америчких Држава на Олимпијским играма, а његове прве прогнозе су да ће то бити дуга утакмица.
Допринос на Светском првенству у кошарци, где је Србија стигла до сребрне медаље, дао је и млади Никола Јовић који је током целог Мундобаскета био веома емотиван.
Показао је колико му је стало до националног дреса, а сада је и подсетио на то са каквим амбицијама су Орлови отишли у Манилу.
„Прошле године за Светско првенство, наш циљ је био да дамо све што можемо и видите где смо завршили“, рекао је Јовић.
Видели су Орлови колико далеко могу да оду и зато се сада надају и медаљи са Олимпијских игара.
„Наравно, медаља је нешто чему се заиста тежимо. Желимо нешто да освојимо. Али, никад се не зна. Постоји много фактора који треба да иду нам иду у прилог како бисмо освојили медаљу. Даћемо све што имамо и видећемо куда ће то да нас води“, рекао је Јовић.
Са посебном пажњом чека се меч Србије и Сједињених Америчких Држава који је заказан за 28. јул у оквоиру групне фазе Игара.
„Имаће сјајан тим. Биће дуга утакмица. Не знам да ли ћемо ми или неко други да их победи и да ли ће ико да их победи. Видећемо. Као што сам рекао, биће занимљив турнир“, рекао је Јовић.
Талентовани српски кошаркаш имао је одличну сезону у Мајамију. Утакмице је почињао као стартер, а од тренера Ерика Сполстре редовно су стизале похвале на његов рачун.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2024
СПОРТ
Јокић је најбољи у плеј-офу: Стигао до бројки које нико нема
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала