- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Велики О'Нил се јавно правдао због Јокића: „Људи су све изврнули и рекли да не волим Џокера“

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2024
Пратите нас
После фантастичне партије Николе Јокића против Минесоте у којој је убацио 40 поена огласио се и Шекил О´Нил. Он је истакао раније да је Шај Гилџус-Александер више заслужио МВП титулу од Србина, па је сада морао све да појасни.
Шек почео да прича управо о центру из Сомбора, ком је пре неколико дана у лице рекао да МВП награду заслужује Шеј Гилџус-Александер.
„Само да кажем нешто свим људима који нису довољно паметни да схвате оно што сам рекао. Никада нисам рекао да не волим Џокера, нити сам рекао нешто лоше о њему. Џокер је најбољи центар много времена уназад. Само сам рекао да сам мислио да ће Шеј Гилџус-Александер добити МВП награду“, рекао је О’Нил, а пренео ТМЗ.
Додао је и зашто је то урадио у емисији и лично рекао Јокићу, да не би оставио много простора за извртање.
„Људи су то некако изврнули и рекли да не волим Џокера. Зато сам му и рекао - мушкарац мушкарцу, брате, знаш да те волим, али неко други је требало да добије. То раде прави мушкарци. Сви ти људи су причали као: "Ооох Шек не воли Јокића и ниједног другог центра". Ја волим Џокера, али је Шеј имао посебну годину, један од малобројних са 30 поена на 50 утакмица. Нико није причао о Оклахоми на почетку, а дошли су до првог места. Само сам хтео све да разјасним за оне људе који нису довољно паметни“, објаснио је Шек.
Сада је све јасније.
Алехандро Табило - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2024
СПОРТ
Ђоковићев „џелат“ у полуфиналу Рима – Кинез узео само седам гемова
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала