- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Не диктату! Заједничка акција Србије и Русије | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Лола ЂорђевићСкуп подршке Русији из Београда
Скуп подршке Русији из Београда - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2024
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” редитељ Драгослав Бокан.

Владимир Путин и Си Ђинпинг у Пекингу разговарали о формирању праведног светског поретка и изградњи глобалне безбедности и стабилности.
Након атентата, словачки премијер и даље у тешком стању али ван животне опасности. Нападач оптужен за покушај убиства из политичких разлога.
Седница Генералне скупштине Уједињених нација о резолуцији о Сребреници заказана за четвртак 23. мај. Из Брисела ново условљавање – за сваког ко негира геноцид у Сребреници нема места у Европи.
Приштински режим забранио патријарху Порфирију улазак на Косово и Метохију.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка, сада у новом термину, од 20.00.
НЕ диктату! Заједничка акција Србије и Русије | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала