- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Џајић и Стојковић код Дачића /видео/

© Фото : МУП СрбијеДраган Џајић и Драган Стојковић код Ивице Дачића
Драган Џајић и Драган Стојковић код Ивице Дачића - Sputnik Србија, 1920, 20.05.2024
Пратите нас
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић састао се са делегацијом Фудбалског савеза Србије (ФСС), коју су предводили председник ФСС Драган Џајић и селектор репрезентације Србије Драган Стојковић, саопштено је из МУП Србије.
У саопштењу се наводи да је Дачић са делегацијом ФСС разговарао о безбедносном аспекту припрема за учешће репрезентације на Европском првенству у Немачкој.
"Министар Дачић је истакао пуну посвећеност Министарства унутрашњих послова у предузимању свих неопходних мера, како би се, у заједничкој координацији са ФСС, испунили сви услови за безбедно учешће репрезентације на предстојећем првенству", наводи се у саопштењу.
Председник ФСС Драган Џајић је захвалио министру Дачићу на пријему и нагласио да је приоритет обезбедити пуну безбедност српске репрезентације, како би њихово учешће на ЕП протекло у мирној и спортској атмосфери.
"Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић је изразио задовољство због остварене успешне сарадње са Министарством унутрашњих послова у претходном периоду, додајући да је учешће репрезентације Србије на ЕП изазов у сваком смислу, те да им је сваки вид подршке од великог значаја, у циљу остварења што бољих резултата", закључује се у саопштењу МУП Србије.
ЕП ће бити одржано од 14. јуна до 14. јула у Немачкој, а Србија ће играти у групи Ц са Енглеском, Словенијом и Данском.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала