- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда са „Лагатора“ лансирала ТСЦ у Европу – Партизан и даље стрепи

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалери Црвене звезде
Фудбалери Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2024
Пратите нас
Тријумф Црвене звезде у финалу Купа Србије над Војводином резултатом 2:1 посебно је обрадовао ТСЦ из Бачке Тополе, који ће као трећепласирани тим играти плеј-оф квалификација за Лигу Европе, што чак и у случају неуспеха гарантује европску јесен и директан пласман у групну фазу Лиге конференција.
За разлику од тима из Бачке Тополе, другопласирани Партизан и даље стрепи и нема загарантовано играње у Европи. Црно-бели крећу од другог кола квалификација за Лигу шампиона.
У случају да преброде чак три препреке фудбалери из Хумске обезбедили би место у елитном такмичењу. У игри им је и Лига Европе, као прво такмичење по јачини испод Лиге шампиона у случају неуспеха, док би за пласман у треће по јачини – Лигу конференција, морали да елиминишу једног ривала.
Када је у питању последње коло плеј-офа Суперлиге Србије које је на програму за викенд, после тога ће бити познато ко ће бити четвртопласирани и петопласирани тим и ко ће играти квалификацију за Лигу Европе од другог кола, а ко за Лигу конференција. Та борба води се између Радничког из Крагујевца и Војводине за Лигу Европе, а за Лигу конференција између Радничког, Војводине и Чукаричког.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Мирко Иванић - Sputnik Србија, 1920, 21.05.2024
СПОРТ
Спектакл у Лозници: Звезда преко Војводине до четврте узастопне дупле круне
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала