- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пикси продужио уговор са Србијом до 2026!

© Sputnik / Лола Ђорђевић Драган Стојковић Пикси
 Драган Стојковић Пикси  - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2024
Пратите нас
Фудбалски савез Србије и селектор Драган Стојковић Пикси продужили су сарадњу до 2026. године, саопштено је на званичном сајту ФСС.
Оно што о чему се претходних месеци причало и писало, данас је добило и званичну потврду – Драган Стојковић добио је нови уговор.
У улози селектора наше А репрезентације Драган Стојковић је омогућио Србији да први пут повеже учешће на два велика такмичења (СП у Катару и ЕП у Немачкој), уз то је остварио успех у Лиги нација (пласман у елитни ранг) и добио је поверење руководства наше организације да настави са радом и после Европског првенства у Немачкој. Очување континуитета у вођењу репрезентације један је од кључних фактора у постизању жељеног резултата.
Продужетак сарадње са селектором Стојковићем у складу је са жељама и амбицијама Фудбалског савеза Србије да наша А репрезентација и у наредном периоду настави са успесима што се односи и на Европско првенство у Немачкој. Одлука ће званично бити усвојена на састанку Извршног одбора у понедељак 27. маја, одмах након седнице Скупштине ФСС у Старој Пазови.
Страхиња Павловић - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2024
СПОРТ
Страхиња је без премца у Аустрији /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала