- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кадети Србије у четвртфиналу Европског првенства!

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2024
Пратите нас
Кадетска фудбалска репрезентација Србије (узраст до 17 година) пласирала се у четвртфинале Европског првенства пошто је победила домаћина Кипар резултатом 3:1 у мечу другог кола групе А.
Кипар је неочекивано повео голом Петроса Јоануа у 34. минуту, а Србија је изједначила у 45+3. минуту. Ђорђе Ранковић је био асистент, а Михајло Цветковић стрелац.
Цветковић је у 53. минуту био асистент, а гол је постигао Виктор Стојановић. Резервиста Василије Костов је дао трећи гол за Србију гол у 63. минуту после асистенције Андрије Максимовића.
Србија се пласирала у четвртифинале ЕП из групе А заједно са Чешком која такође има максималан учинак после два одиграна кола.
Меч последњег кола озмеђу Србије и Чешке ће одлучити ко ће бити први у групи, а имајући у виду да Чешка има много бољу гол разлику, Србија може до прве позиције само победом.
Група А укршта се са групом Б где за пласман у чертвтфинале пред последње коло конкуришу Данска (четири бода), Аустрија (четири бода) и Хрватска (два бода). У последњем колу играју Аустрија и Данска, односно Хрватска и Велс који нема ниједан бод.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2024
СПОРТ
Новак искрен после победе: „Меч могао да оде у потпуно другом смеру“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала