Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучевић се уписао у књигу жалости: Иран ће у Србији увек имати искреног пријатеља

© Sputnik / Лола ЂорђевићКњига жалости у амбасади Ирана у Београду
Књига жалости у амбасади Ирана у Београду  - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2024
Пратите нас
Председник Владе Милош Вучевић уписао се данас у књигу жалости, која је постављена у амбасади Ирана у Београду поводом погибије иранског председника Ибрахима Раисија и том приликом је поручио иранском народу да ће у Србији увек имати искреног пријатеља.
"Изражавам дубоко саучешће у болу иранском народу, поводом трагичне погибије вашег председника и других руководилаца Исламске Републике Иран. Верујем да ћете пребродити ове тешке дане, а у Србији и мени лично увек имате искрене пријатеље", навео је Вучевић на свом налогу на друштвеној мрежи X.
Књига жалости у Амбасади Ирана поводом погибије иранског предсеника Ибрахима Раисија и других званичника биће отворена до петка.
Амбасада Ирана саопштила је да је књигу отворила у недељу, а да ће сви заинтересовани моћи да се упишу у наведеном року у згради Амбасаде на адреси Михаила Мике Јанковића 3, од 10 до 15 часова.
Председник Ирана Ибрахим Раиси и министар спољних послова Хосеин Амир Абдолахијан, као и још шест званичника и чланова посаде, погинули су у недељу у паду хеликоптера на северозападу Ирана.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала