- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Спрема се гигантски шоу: „Рамштајн“ у Београду у петак и суботу

© AFP 2023 / CARSTEN REHDERТил Линдеман, фронтмен немачког бенда Рамштајн
Тил Линдеман, фронтмен немачког бенда Рамштајн - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2024
Пратите нас
Немачки индустријал метал бенд „Рамштајн“ одржаће концерте 24. и 25. маја у београдском Ушће парку.
Милиони људи који су последњих година присуствовали распродатим концертима бенда могу потврдити чињеницу да су њихови наступи јединствени по својој природи, обиму и квалитету.
Ове године, баш на 30. годишњицу бенда, стари и нови фанови ће поново имати прилику да уживо доживе, како је магазин "Ролинг Стоун навео", "гигантски шоу" који ће „Рамштајн“ по зна који пут приредити својој публици.

Измене на линијама ГСП

Током одржавања концерта групе „Рамштајн” на Ушћу, у петак и суботу од 6 до 24 часа доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.
Данас и сутра, од 6 до 24 часа, обуставља се саобраћај у Булевару Николе Тесле, на делу од Булевара Михајла Пупина до Улице трешњиног цвета (оба смера), као и саобраћај у Улици ушће, на делу од Булевара Николе Тесле до сплава „Астерикс”.
Возила на линијама 15, 84, 704, 706 и 707 ће се у оба смера кретати Булеваром Михајла Пупина, Улицом трешњиног цвета, Булеваром Николе Тесле и даље редовним трасама, а возила са линије 60 (60Л) ће се кретати следећом трасом: у смеру ка окретници „Нови Београд (Топлана)” возила ће ићи Бранковим мостом, Милентија Поповића, интерном саобраћајницом, Улицом Владимира Поповића, Земунским путем, Бродарском и даље редовном трасом, док ће у смеру ка Зеленом венцу возила користити редовну трасу линије 60, односно саобраћаће Улицом сајмиште, Бранковим мостом и даље редовном трасом.
У недељу, 26. маја, од 00.00 до 12.00 часова обуставља се саобраћај у Булевару Николе Тесле, на делу од Булевара Михајла Пупина до Улице трешњиног цвета (оба смера), као и саобраћај у Улици ушће, на делу од Булевара Николе Тесле до сплава „Астерикс.
Возила са линија јавног превоза ће у овом периоду саобраћати на исти начин као и претходних дана и то на линијама 15, 84, 704, 706 и 707 возила ће се у оба смера кретати Булеваром Михајла Пупина, Улицом трешњиног цвета, Булеваром Николе Тесле и даље редовним трасама.
Возила са линије јавног превоза 60Л кретаће се следећом трасом: у смеру ка окретници „Нови Београд (Топлана)” ићи ће Бранковим мостом, Милентија Поповића, интерном саобраћајницом, Улицом Владимира Поповића, Земунским путем, Бродарском и даље редовном трасом, а у смеру ка Зеленом венцу возила са ове линије користиће редовну трасу линије 60, односно саобраћаће Улицом сајмиште, Бранковим мостом и даље редовно.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала