- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Вођа „Ноћних вукова“ упутио поруку подршке Србима и Додику

© Sputnik / Виталий Залесский / Уђи у базу фотографијаПредседник мото-клуба „Ноћни вукови“ Александар Залдостанов Хирург у Минску
Председник мото-клуба „Ноћни вукови“ Александар Залдостанов Хирург у Минску - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2024
Пратите нас
Вођа „Ноћних вукова“ из Русије Александар Залдостанов послао је видео поруку подршке српском народу и председнику Републике Српске Милораду Додику.

„Драга моја браћо Срби, драги Милораде Додик, Србија нам никада није била далеко. Данас се на свим фронтовима води битка за нашу судбину, за нашу будућност, за нашу децу. Срби са Космета живе у стању свакодневног геноцида више од четврт века. А покушавају да вас оптуже за геноцид. Историјска и људска истина је на вашој страни, браћо“, каже Залдостанов.

Он је у поруци након гласања у Генералној скупштини УН о резолуцији о Сребреници навео да је сада Русији тешко - да она води сопштвени народно-ослободилачки рат, да је највећи подељени народ, али да је увек била и биће бранилац слабих и потлачених.
„Зато ми и овде у Москви, и на врелим ратиштима у Новорусији, и тамо у УН, кажемо да смо на страни Србије, на страни правде и кажемо наше руско 'Не' неистинама, подлим оптужбама“, поручио је Залдостанов.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала