- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Борислав Антонијевић: Све што је српско Запад покушава да затре, радиће – нога! /видео/

© Sputnik / Спутњик СрбијаМаша Радовић и Борислав Антонијевић
Маша Радовић и Борислав Антонијевић - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2024
Пратите нас
Све оно што је традиционално наше, Запад покушава да затре и скрајне. Наравно, то не полази за руком, више им полази за ногом, али за том ногом којом ће и отићи одавде, каже за Спутњик Борислав Антонијевић.
Гостујући у емисији „Маша и...“ доктор Борислав Антонијевић, специјалиста гинекологије и акушерства и народни посланик коментарисао је нови закон о родно осетљивом језику, у какав свет долазе данашње бебе, али и како гледа на појам небинарних особа.
„'Вредности' које нам се представљају иду у циљу не очувања и не продужења људске врсте, него баш супротно – престанка људске врсте и свега оног против чега се човечанство вечито борило“, истакао је доктор.
Нашег саговорника смо питали и колико нас је НАТО осиромашеним уранијумом осиромашио по питању наталитета.
„Држава би морала да се побрине да да званичне, тачне, истините и прецизне информације о НАТО бомбардовању. То су ствари које се крију. Зашто се крију? Ко је наредио да се крију? Ко има право да нареди да грађани Србије не смеју да знају праву истину ни о квалитету ваздуха који дишемо ни о квалитету воде коју пијемо ни о квалитету воде која протиче поред нас? А да не причам о томе чиме нам је земља гађана и шта нам пада са неба... Да ли је могуће да смо ми дозволили да под притиском страних институција не дозвољавамо да наши људи сазнају праву истину – каква нам је ситуација, како можемо да се заштитимо и шта можемо сви да урадимо да унапредимо... Стварно је време да се отргнемо из канџи Запада који нам води политику. Ми смо једна суверена земља и то бисмо требали коначно да покажемо свима“, објаснио је кандидат за градоначелника Београда из покрета „Ми – Снага народа“.

О емисији „Маша и ...“

„Маша и ...“ је емисија портала Спутњик Србија у којој новинарка Маша Радовић у форми кратког видео-интервјуа разговара са познатим личностима из света политике, културе, спорта... Емитује се сваке друге недеље у 19.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала