- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Тужилаштво наложило обдукцију после смрти брата потпредседника Владе ФБиХ, МУП трага за две особе

© Sputnik / Лола ЂорђевићПолиција
Полиција  - Sputnik Србија, 1920, 27.05.2024
Пратите нас
Више јавно тужилаштво у Београду дало је налог полицији да идентификује учеснике и прикупи све податке у вези са догађајем од 26. маја 2024. на Вождовцу, након којег је у Ургентном центру преминуо Ђ.М. (37). Наложена је и обдукција са токсикологијом Ђ.М., а МУП ради на проналаску две, за сада непознате особе, за које се сумња да су га претукле.
Како Танјуг незванично сазнаје, реч је о рођеном брату потпредседника Владе Федерације БиХ и министра развоја и предузетништва Војина Мијатовића.
Осмо одељење Управе криминалистичке полиције за град Београд обавестило је дежурног тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Београду да је у Улици Драгице Кончар на Вождовцу дошло до физичког сукоба између непознатих лица и Ђ.М., у којем је Ђ.М. задобио повреде главе, након чега је превезен у Ургентни центар, где је убрзо преминуо.
Тужилаштво ће су сарадњи са полицијом расветлити све околности овог догађаја, након чега ће јавност бити обавешена о даљем поступању, наведено је у саопштењу.

МУП интензивно трага за две особе

Полиција је одмах по пријави, јуче у 18.20 часова, да су у једном парку на Вождовцу две особе претукле четрдесетогодишњег мушкарца, изашла на лице места, саопштио је МУП.
Припадници МУП-а интензивно раде на утврђивању свих чињеница и околности, као и проналаску осумњичених особа.
Тело је превезено на Институт за судску медицину ради обдукције.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала