- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Орлови почели припреме, селектор задовољан: „Сви су здрави, атмосфера је сјајна“ /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалери Србије
Фудбалери Србије  - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2024
Пратите нас
Фудбалска репрезентација Србије окупила се у спортском центру у Старој Пазови на почетку припрема за Европско првенство.
Селектор Драган Стојковић је у уторак објавио списак путника за Немачку, а ускоро би и сви играчи требало да се придруже екипи.
"Сви ови играчи нису имали разлога да дођу раније, разговарали смо са њима и уверили се да схватају озбиљност припрема за Европско првенство. Атмосфера је сјајна што се може видети и по осмесима током целог тренинга, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси.
Група фудбалера која се нашла на коначном списку за ЕУРО одрадила је данас први тренинг, упркос томе што је 3. јун званични УЕФА датум почетка припрема.
"Сви су здрави што је за мене најважније. Мотивација је на изузетно високом нивоу. Чекамо остале момке да нам се придруже и да већ у Бечу почнемо са кључном фазом припрема за прву утакмицу. Имамо у Старој Пазови лепо време, одличан терен, велику жељу и све друге неопходне услове за један квалитетан рад“, рекао је Стојковић за сајт ФСС и упутио честитке младожењама Немањи Гудељу и Андрији Живковићу.
Селектор Србије ће изаћи пред медије у петак од 11 сати на првој званичној конференцији пред ЕУРО.
Првом тренингу у Старој Пазови присуствовали су председник Савеза Драган Џајић, директор А тима Стеван Стојановић, директор свих селекција Ненад Бјековић и први човек ФС Београда Марко Здравковић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала