- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Стошићева велика победа у Београду – српски борци показали зашто су „страх и трепет“ /видео/

© Фото : Screenshot/Youtube/NaszeMMAДарко Стошић, српски ММА борац
Дарко Стошић, српски ММА борац - Sputnik Србија, 1920, 02.06.2024
Пратите нас
Спектакуларни ММА догађај „ФНЦ 17“ одржан је у Београду, а српски борци оправдали су очекивања. Нестрпљиво се чекала борба Дарка Стошића и Мирана Фабјана, а Србин је славио пред око 14 хиљада људи.
Дарко Стошић успео је да савлада невероватног Фабјана који му је одлично парирао. Српски борац толико је био решен да победи, а његово самопоуздање било је само додатни плус.
Оборио је противника на под у првој рунди и то из контре, а судија је потом морао да прекине борбу и прголаси технички нокаут.
„Знате да сам ја увек реалан и да говорим истину. Тако да морам да кажем да је Роки истински најтежи ударач са којим сам радио до сада. Нико ме никада у животу није бацио два пута у нокдаун у првој рунди. Свака част Роки, имаш моје поштовање. Вама хвала пуно, лепо је видети да оваква арена овако поздравља ММА. Надам се да ћемо се поново видети овде када будем бранио титулу КСВ шампиона”, рекао је Стошић после победе.
Програм су отворили Воја Симичић и Јан Вацлавек, а пред српским борцем био је тежак задатак. То га није спречило да се одмах наметне и стави противника у подређени положај. Почетком друге рунце Симчић је Вацлавека бацио на под директом, а судија је убрзо прогласио технички нокаут.
Велику победу остварио је Србин који је ривали нанео тек први пораз.
У другом мечу спектакл су приредили Александар Вукоасвљевић и Андрија Стојиљковић. Вукосављевић је био доминантан и нокаутирао је ривала у првој рунди. Тиме је стигао до друге победе у ФНЦ организацији.
На реду је била најбоља српска боркиња Марина Спасић која је пред пуним трибинама славила против Марине Нике. После ударца противнице у браду наставила је са серијом удараца и тако приморала судију да јој препише победу.
Јован Марјановић победио је Вилера нокаутом већ у првој рунди, а није разочарао ни сјајни Марко Бојковић. Популарном „српском Конору“ за победу је било потребно свега 15 секунди. Оборио је Переиру и брзо је проглашен победником.
Драматична је била борба Васо Бакочевића и Рибеира. Завршница пете рунде била је изузетно напета, али Васо је победио на поене. Заиста је током целе борбе био бољи, али питање је шта би све могло да се догоди да се звоно коначно није огласило.
Победу је остварио и Никола Јоксовић против Стефана Негучића и то гушењем које се догодило другој рунди.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала