- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда потписала репрезентативца Србије

© Sputnik / Страхиња КлисарићМаракана
Маракана - Sputnik Србија, 1920, 03.06.2024
Пратите нас
Фудбалски репрезентативац Србије Немања Стојић потписао је трогодишњи са Црвеном звездом, саопштио је данас београдски клуб.
У саопштењу се наводи да ће Стојић првог дана летњег прелазног рока и формално постати играч Црвене звезде. Стојић је у претходне две године играо за екипу ТСЦ-а из Бачке Тополе.
„Пресрећан сам што сам се вратио у Црвену звезду. Ишао сам заобилазним путем, али сам сад стигао до првог тима и сјајан је осећај поново бити на Маракани. Већ сам радио са тренером Владаном Милојевићем. Познајем много саиграча, тако да верујем да ћу се брзо адаптирати и да ћемо правити још веће резултате и успехе са клубом“, рекао је Стојић, преноси званични сајт Црвене звезде.
Он је задужио дрес са бројем 15.
„Стојић који је рођен 15. јануара 1998. године први пут је дошао у Звезду као омладинац у генерацији Рачића, браће Илић, Терзића и Јовељића, након чега се калио у Графичару и Златибору. Наступао је потом за Металац и ТСЦ у чијем дресу је скренуо пажњу на себе, постао репрезентативац Србије и један од најбољих фудбалера у Суперлиги. За ТСЦ је на 78 утакмица постигао пет голова", саопштено је из Црвене звезде.
Стојић ће играти за репрезентацију Србије на предстојећем Европском првенству у Немачкој. У репрезентацији Србије налазе се још двојица фудбалера Звезде, Срђан Мијаиловић и Урош Спајић.
Никола Радмановац - Sputnik Србија, 1920, 03.06.2024
СПОРТ
Враг је однео шалу – Србин се извинио на руском /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала