- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Оснивач платформе Зум најавио да ће људе на видео-састанцима заменити АИ клонови

© Фото : Слика генерисана вештачком интелигенцијомВештачка интелигенција
Вештачка интелигенција - Sputnik Србија, 1920, 04.06.2024
Пратите нас
Оснивач и извршни директор платформе Зум Ерик Јуан сматра да ће људе на пословним видео-састанцима у будућности заменити клонови које је генерисала вештачка интелигенција (АИ).
Према његовим речима, ваш „дигитални близанац“ ће уместо вас моћи да присуствује онлајн састанцима преко Зум платформе, па чак и да доноси одлуке у ваше име и тиме вам дозволи да се више посветите породици и стварима које су за вас приоритет, преноси портал Верџ.
„Могу да пошаљем своју дигиталну верзију да се придружи састанку да бих могао да одем на плажу. Не морам да проверавам своје мејлове, моја дигитална верзија може да чита већину електронске поште“, наводи Јуан.
Он истиче да запослени људи данас троше исувише много времена на телефонирање, присуствовање састанцима, слање мејлова, одговарање на поруке, као и на брисање нежељених или непотребних порука, тако да ће се Зум трудити да аутоматизује ове радње у будућности.
Јуан жели да Зум у будућности буде много више од обичне платформе за видео-ћаскање и да прави алате које као Мајкрософт или Гугл, а велике наде полаже и у развој АИ.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала