- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обрадовић после пораза: „Одавно није виђена таква тортура“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 04.06.2024
Пратите нас
Тренер Партизана Жељко Обрадовић изјавио је после тесног пораза у првом мечу финала КЛС од Црвене звезде резултатом 89:88 да одавно није виђена тортура какву на паркету проживљава Кевин Пантер.
Капитен Партизана Кевин Пантер окончао је први меч финалне серије са 12 поена уз проценте шута 3/6 за два поена и 2/5 за три. Новинаре на конференцији занимало је због чега се Американац није поздравио са играчима Црвене звезде.
„Затекли сте ме. Немам појма, ја то нисам видео заиста и нисам обратио пажњу. Немам разлога да вам не верујем, али нисам приметио. Молим вас, извињавам се. Али, да наставим о Пантеру. Одавно нисам видео да један играч доживљава тортуру на паркету као Кевин Пантер. Против њега се не игра кошарка, то је страшно колико батина добија. Могу да вадим клипове. Сви остали спортови се играју против њега, осим кошарке. Толико о Пантеру“, стао је Жељко у заштиту капитена свог тима.
О шуту за победу, који је Зек Ледеј промашио, Жељко је рекао.
„Неизвесна утакмица у завршници у којој смо имали прилику да победимо. Мислим да не би било незаслужено да смо победили. О неким стварима сам већ причао и не бих да се понављам“.
Затражили су новинари од Обрадовић и да појасни које „ствари нису јасне“ у српској кошарци.
„Немојте молим вас да вам све објашњава. Хајде да се не правим наивни и да не знамо о чему се ради. Узмите табелу Евролиге и погледајте мало како су се завршили последње две сезоне, па упоредите мало. Просто и једноставно. Специјално ви знате, као што и сви знају. Тако је како је“, завршио је излагање Обрадовић.
Партизан ће већ у среду у другом мечу финалне серије, које се игра на две добијене партије угостити Звезду у Београдској арени од 20 часова.
Дејан Давидовац - Sputnik Србија, 1920, 03.06.2024
СПОРТ
Ледеј промашио победу – Звезда води у финалу КЛС!
Трофеј АБА Суперкуп - Sputnik Србија, 1920, 03.06.2024
СПОРТ
АБА лига казнила Партизан, Нанелија и Лазаревића
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала