- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Москва ће гледати „паметног Марка“

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаМарко Николић
Марко Николић - Sputnik Србија, 1920, 05.06.2024
Пратите нас
Српски тренер Марко Николић биће постављен је за шефа стручног штаба московског ЦСКА, а бивши фудбалер тог тима Зоран Тошић говорио је о Николићу у суперлативима.
Најавио је популарни Бамби Тошић да би Николић са ЦСКА могао да се бори за титулу у руској Премијер лиги.
„Чуо сам много добрих ствари о Николићу. Пратио сам његову каријеру. Свиђа ми се како види фудбал и прича о њему. Марко је веома паметан човек. Освајао је трофеје у различитим клубовима и лигама. То је важно за ЦСКА, ово је клуб у коме се увек боре за највиши пласман. Веома ми је драго што је на клупу ЦСКА дошао тако квалитетан тренер. Надам се да ће Николић успети и да ће се ЦСКА са њим борити за највиши пласман“, рекао је Зоран Тошић за Спорт Експрес.
О Николићу је лепе речи рекао српски тренер Радослав Батак који је истакао да је Николић прави човек за ЦСКА, те да би од те екипе могао да начини шампиона Русије.
ЦСКА је у понедељак објавио оставку Владимира Федотова који је водио тим од лета 2022. године, и са њим је екипа стигла до другог места у сезони 2022/2023. и освојен је Куп Русије, док је минуле сезоне СЦКА завршио на шестом месту Премијер лиге Русије.
Марко Николић је тренерску каријеру започео у Раду са Бањице, водио је после тога Војводину, Партизан, Олимпију из Љубљане, као и мађарски Фехервар, те Ломомотиву Москву и Шабаб Ал Ахли.
Рокас Гедраитис - Sputnik Србија, 1920, 05.06.2024
СПОРТ
Звездина „ракета“ пред дерби – шутер добио нови уговор
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала