- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Саопштење Партизана: Скандал, речено нам је да ће се играти за 24 часа!

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 05.06.2024
Пратите нас
После прекида друге финалне утакмице Суперлиге Србије између Партизана и Црвене звезде догодио се нови чин. Играчи Црвене звезде су се појавили на терену, као и судије, а играча Партизана није било. Црно-бели су се сада огласили и све назвали скандалом.
Саопштење преносимо у целости:
„Друга утакмица финала Суперлиге Србије између Партизана и Црвене звезде је прекинута на 7.55 секунди пре краја треће четвртине при резултату 57:45 у корст црно-белих. Први судија меча је прекинуо утакмицу због вређања Весне Човић од стране публике, што је први пут у историји наше кошарке да се утакмица прекида због вербалног деликта. Након прекида, екипа Црвене звезде се повукла у свлачионицу.
Подсећања ради, само у ове две непуне утакмице, вређани су Жељко Обрадовић, Зоран Савић, Кевин Пантер, Алекса Аврамовић, Немања Недовић и Милош Теодосић, али мечеви нису ни за секунд прекидани. КК Партизан је против сваког вређања на било ком основу и готово свакодневно то понавља.
Након што је тражено са се дворана испразни, екипа црно-белих је дуго чекала на терену наставак, да би службени представници КК Партизан од судија добили информацију о прекиду и наставку меча кроз 24 сата.
Тим Партизана се тада повукао у свлачионицу а играчи су добили слободно. Када су се изненада судије и играчи Црвене звезде појавили на терену након више од сат времена после прекида, играчи Партизана су увелико кренули својим кућама.
Црвена звезда, судије и делегат на овај начин доделе титулу државног првака Црвеној звезди, а КК Партизан у таквом скандалу не жели да учествује", стоји у саопштењу црно-белих.
Детаљи са вечитог дербија одиграног у оквиру петог кола Евролиге - Sputnik Србија, 1920, 06.06.2024
СПОРТ
Прекинута друга утакмица финала Суперлиге Србије – Звезда проглашена за шампиона
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала