- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

НАТО за Украјину планира сценарио сличан почетку рата у Вијетнаму? | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Оксана Джадан / Уђи у базу фотографијаВојне вежбе НАТО-а у Летонији
Војне вежбе НАТО-а у Летонији - Sputnik Србија, 1920, 06.06.2024
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” професор Правног факултета у Новом Саду Бранислав Ристивојевић.
Заоштрава се ситуација због Украјине: из Кремља стиже јасна порука — сви који испоручују наоружање украјинској војсци за напад на Руску Федерацију могу да очекују последице.
То је заправо реакција на одлуку Џозефа Бајдена да одобри Кијеву да америчким оружјем гађа мете у Русији. У међувремену, украјинска војска због великих губитака и недовољног броја мобилисаних, ангажује и дезертере.
Баш уочи Дана Д, западни медији наводе да НАТО има спреман план за пребацивање америчке војске у Европу у случају директног сукоба са Русијом.
Преломни моменат за Анкару — Турска је постала прва чланица Алијансе која је показала жељу да уђе у БРИКС.
НАТО за Украјину планира сценарио сличан почетку рата у Вијетнаму? | Од четвртка до четвртка

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка, сада у новом термину, од 20.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала