- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Најпознатији инсајдер верује у „српске Орлове“ више него у Хрвате

© Фото: ФССДушан Влаховић, Александар Митровић
Душан Влаховић, Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 10.06.2024
Пратите нас
Италијански новинар и најпознатији фудбалски инсајдер на свету Фабрицио Романо, сврстао је Србију у Топ 10 репрезентација за освајање Европског првенства у Немачкој (14. јун – 14. јул).
Оно што је посебно интересантно, јесте да је чувени трансфер гуру, позиционирао „српске Орлове“ испред наших комшија Хрвата, који су одмах испод нас на десетој позицији.
Романо верује да се „фудбал враћа кући“ и да ће Енглези оправдати улогу фаворита на светским кладионицама и да ће бити нови прваци Старог континента, док су на другом месту Французи, а трећи домаћини Немци.
„Енглески таленат је фантастичан и имају велике шансе да освоје Европско првенство“, кратко је на друштвеним мрежама констатовао Романо који има велики број пратилаца.
И док је Пиксијеве ученике Романо сврстао на девето место, иза поменутог водећег трија, следе Шпанија и Португалија, те Италија на шестом месту, иза њих су Холандија и Данска, која је управо са Србијом у групи.
Топ 10 фаворита за трофеј на ЕП
Енглеска
Француска
Немачка
Шпанија
Португалија
Италија
Холандија
Данска
Србија
Хрватска
Жреб за Европско првенство у фудбалу - Sputnik Србија, 1920, 10.06.2024
ЕУРО 2024
Спутњик представља: Европско првенство у фудбалу – све на једном месту!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала