- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Вучић испратио фудбалере: „У недељу када будете играли против Енглеске, на улицама неће бити никог“

© Фото : ФССПредседник Александар Вучић са фудбалери Србије
Председник Александар Вучић са фудбалери Србије - Sputnik Србија, 1920, 11.06.2024
Пратите нас
Фудбалери Србије стигли су у Немачку, а претходно их је председнник Србије Александар Вучић испратио уз поруку да ће цела земља бити уз њих.
Пре полетања фудбалске репрезентације Србије у Немачку, председник Александар Вучић упутио је Орловима речи подршке и покушао да их још једном мотивише.

„Само хоћу да вам се захвалим на свему и да вам кажем да сте приметили да сада сви ћуте у Србији и да се сви праве као да ништа не очекују. Уствари, момци хоћу да знате да се сви надамо да урадите много више од онога што и сами мислите да је могуће. У недељу, кад се буде играла утакмица против Енглеске, на улицама неће бити никога живог, хоћу да знате да ће цела Србија бити уз вас, много вас вочимо, победили или изгубили бићемо уз вас, а ви само дајте све од себе, боризе се за Србију и бескрајно вам хвала за сву радост којху сте до сада донели“, рекао је Вучић.

Додао је председник Србије да ће фудбалери без обзира на све по повратку бити дочекани као победници.
„Направили су Енглези ваздушни мост Гелзенкирхен - Лондон, биће их више него наших, али ће наши навијачи храбро да вас бодре. И у сваком тренутку да знате да су цела Србија и цела Република Српска уз вас. Све најбојле вам желим и ја не могу да кажем 'Учествујте', већ идите тамо победите их све, па и ако изгубите, ми ћемо вас дочекати као победнике“, рекао је Вучић.
Први меч на Европском првенству репрезентација Србије игра 16. јуна од 21 час против Енглеске.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала