- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Русија одговара све јаче - ратни циљеви се мењају у ходу | Од четвртка до четвртка

© Пресс-служба Минобороны РФ / Уђи у базу фотографијаДруга фаза вежби нестратешких нуклеарних снага Русије и Белорусије
Друга фаза вежби нестратешких нуклеарних снага Русије и Белорусије - Sputnik Србија, 1920, 13.06.2024
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” економиста Бојан Димитријевић.
Русија је због опасних акција Сједињених Држава и НАТО приморана да мења нуклеарну доктрину и појача мере нуклеарног обуздавања.
Аналени Бербок смета Свесрпски сабор али не и поруке министра одбране БиХ о укидању Републике Српске
Ни Емануел Макрон ни Олаф Шолц више немају већину чак ни у својим земљама, па самим тим не постоји ни легитимитет њихове спољне политике – шта ће се догодити с немачко-француским планом за Косово?
Све је већа гужва у трци за новог високог представника ЕУ за спољне послове али и заменика генералног секретара НАТО-а - хоће ли се за дијалог Београда и Приштине уместо Бореља питати премијерка Естоније, а у фотељу Алијансе сести Мило Ђукановић?

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка, сада у новом термину, од 20.00.
Русија одговара све јаче - ратни циљеви се мењају у ходу | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала