- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Трава, Холандија – живот је леп“ /видео/

© Фото : Тениски савез СрбијеАлександра Крунић
Александра Крунић - Sputnik Србија, 1920, 14.06.2024
Пратите нас
Српска тенисерка Александара Крунић дала је крајње спонтану, а у исто време изјаву која је привукла пажњу јавности, после победе над петом тенисерком света Џесиком Пегулом. Холандија и трава, као и живот је леп, биле су речи које су изазвале осмех присутних.
Крунићева је на турниру у холандском граду Хертогенбош, који се игра на травнатој подлози, и служи као увертира за Вимблдон, успела да направи истински подвиг и да после преокрета као 400. тенисерка света „нокаутира“ пету на ВТА листи - 7:6, 6:7, 6:4.
Сви знају на прву лопту када се помену и истој реченици Холандија и трава на шта се мисли, али је Александра мислила искључиво на оно што је испред ње, а то је тенис, и трава, односно терен на ком је савладала Американку.
„Моја прва ВТА титула била је баш овде. Имала сам тренера из Холандије. Волим и увек је лепо вратити се овде. Знате, трава, Холандија, све је сјајно и живот је леп“, изјавила је у камеру Александра Крунић.
Она je у наредном колу заустављена од Далме Галфи из Мађарске, која је 138. на ВТА листи. Крунићева је поражена резултатом 7:5, 6:3.
Александра Крунић - Sputnik Србија, 1920, 13.06.2024
СПОРТ
Александра шокирала фаворизовану Американку /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала