- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Из Сремчице до Гелзеркирхена – и рапорт за Спутњик: „Сви су нас отписали!“ /фото, видео/

© SputnikНавијачи Србије
Навијачи Србије - Sputnik Србија, 1920, 16.06.2024
Пратите нас
На пут Гелзенкирхена из Сремчице су кренули браћа Ђекићи, Бобан и Мита, уз пријатеља Александра Кесара како би навијали за репрезентацију Србије против Енглеске на отварању Европског првенства.
Хиљаде и хиљаде Срба су отишле пут Немачке како би навијале за своју репрезентацију, свако се снашао на свој начин, а момци из Сремчице су то урадили аутомобилом.
Путовали су чак 17 сати, али им ништа није пало тешко.
Игром случаја, избегли су напад на навијаче Србије и потом се упутили на стадион у Гелзеркирхену где од 21.00 почиње утакмица.
Очекивања, кажу, ове године нису као раније, али истичу да би то могло да буде и добро.
„На протеклим првенствима од наше репрезентације увек смо очекивали висок пласман. Цела нација се на Мундијалу у Катару 'ложила' да ћемо победити Бразил. Међутим, лоше смо прошли. Сада су очекивања доста мања, нема еуфорије. Сви су нас отписали и скоро па нико не очекује добар резултат. Можда баш због тога биће обрнут сплет околности, те ћемо нешто урадити“, поручила су браћа Ђекић.
© Фото : Уступљено СпутњикуБраћа Ђекић
Браћа Ђекић - Sputnik Србија, 1920, 16.06.2024
Браћа Ђекић
Уз српску заставу и шајкаче момци из Сремчице биће део навијача Србије који ће бодрити Орлове на старту Европског првенства.
Србија - Енглеска - Sputnik Србија, 1920, 16.06.2024
ЕУРО 2024
Пораз Србије на премијери Европског првенства од Енглеске
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала