- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Почиње купалишна сезона на Ади Циганлији

© Sputnik / Бојана СтојадиновићАда Циганлија
Ада Циганлија - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2024
Пратите нас
Подизањем „Плаве заставице“ и то 13. пут заредом, данас у 12 часова званично почиње купалишна сезона у овој години на Ади Циганлији.
„Сезона купања на Савском језеру биће отворена данас у 12 часова када ће почети са радом спасилачка служба. На купалишту ће дежурати и две екипе Хитне помоћи, Комунална милиција и дежурна служба обезбеђења ЈП Ада Циганлија“, рекла је за Танјуг Маја Павловић из ЈП „Ада Циганлија“.
Радно време купалишта ће бити од 10.30 часова до 18.30 часова и у том периоду ће у зависности од временских прилика, доба дана и посећености, дежурати између 40 и 55 спасилаца, рекла је Павловић.
„Апелујемо на све љубитеље Београдског мора да поштују радно време купалишта, правила понашања на купалишту као и сва упозорења спасилачке службе“, истакла је Павловић.
„Ове године, по тринаести пут, ЈП Ада Циганлија поноси се признањем 'Плава застава' која је је уједно симбол чистоће воде у Савском језеру, затим уређености плаже, ефикасности спасилачке службе и безбедности на самом купалишту. Тренутна температура воде је 23 степена Целзијуса“, рекла је Павловић пред отварање купалишне сезоне на Ади Цигналији.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала