- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Саопштење Орлова: Тадић се извинио селектору и саиграчима због непромишљених изјава

© Tanjug / Јадранка ИлићДушан Тадић
Душан Тадић - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2024
Пратите нас
Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић извинио се селектору Драгану Стојковићу и саиграчима због непромишљених изјава после утакмице са Енглеском.
Саопштење на сајту ФСС преносимо у целости:
„У хотелу Максимилијан у Аугзбургу, где борави репрезентација Србије током Европског првенства у Немачкој, одржан је састанак стручног штаба „А” тима, на челу са селектором Драганом Стојковићем, и репрезентативаца Србије.
Било је говора о предстојећим обавезама, а између осталог капитен репрезентације Душан Тадић је искористио прилику да се због непромишљених изјава после утакмице са Енглеском извини селектору Стојковићу и саиграчима.
Репрезентација Србије према плану и програму наставља са припремама за други меч на Европском првенству. Сутра око поднева одлази у Минхен где су предвиђене медијске активности, као и званични тренинг”, наводи се на сајту ФСС.
Србија је пре два дана у Гелзенкирхену поражена од Енглеске (0:1) у мечу првог кола групе Ц на Европском првенству у Немачкој.
Тадић није био стартер на овој утакмици, а после меча је за РТС изјавио да је требало да почне меч са Енглеском од почетка због тога што је капитен, лидер и најбољи играч Орлова. Он је у игру на мечу са Енглеском ушао у 61. минуту.
Србија наредни меч на Европском првенству игра против Словеније 20. јуна од 15 часова.
Филип Младеновић - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2024
ЕУРО 2024
„Сингерица“ коју је Србија чекала
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала