- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Свечани пријем у Пјонгјангу: Путин одржао здравицу, на менију корејске ђаконије /видео, фото/

© POOL / Уђи у базу фотографијаПредседници Русије и Северне Кореје Владимир Путин и Ким Џонг Ун
Председници Русије и Северне Кореје Владимир Путин и Ким Џонг Ун - Sputnik Србија, 1920, 19.06.2024
Пратите нас
На државном пријему, који је председник Северне Кореје Ким Џонг Ун приредио у част посете руског колеге Владимира Путина, гости су могли да пробају разноврсне ђаконије корејске кухиње.

На менију су били пачја џигерица са тартуфима, салата од јастога, различите врсте рибе, као и салата од поврћа са сиром. Као главно јело, гостима је на пријему служена пилетина са пиринчем, жен-шеном и бундевом, гриловани бакалар послужен у облику белог цвета, пржена јагњетина, морски плодови и корејска супа са говеђим месом.

Као десерт послужени су чоколадни колачи и сладолед од боровнице. Гости су такође могли да се окрепе чајем од жен-шена и ароније.
Руски председник Владимир Путин завршава своју дводневну посету Северној Кореји. Након састанка са лидером те земље, Ким Џонг Уном, председници су потписали Споразум о свеобухватном стратешком партнерству.
Президент РФ Владимир Путин и председатель государственных дел Корейской Народно-Демократической Республики Ким Чен Ын  во время церемонии официальной встречи на площади Ким Ир Сена в Пхеньяне - Sputnik Србија, 1920, 19.06.2024
МУЛТИМЕДИЈА
Како је изгледао свечани дочек Путина у престоници Северне Кореје /фото/
Погледајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала