- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Проглашена ванредна ситуација у пет месних заједница у Пријепољу

© Tanjug / BRANKO LUKIĆНевреме, праћено градом, архивска фотографија
Невреме, праћено градом, архивска фотографија - Sputnik Србија, 1920, 25.06.2024
Пратите нас
У месним заједницама Пријепоље, Ђурово, Коловрат, Дренова и Црквени Тоци, Штаб за ванредне ситуације увео је ванредну ситуацију због невремена које је у недељу погодило територију ове општине.
„Након што је Одељење за инвестиције изашло на делове територије општине Пријепоље, нису стигли све да сагледају, али због хитности ми смо проследили Штабу за ванредан ситуације предлог да уведемо ванредну ситуацију у пет месних заједнице и то у Пријепоље, Ђурово, Коловрат, Дренови и Црквени Тоци. Ту имамо доста нарушене путне инфраструктуре, у Ђурову је потпуно прекинут пут и немамо елемената да то санирамо осим увођења ванредне ситуације“, рекао је Драго Попадић комадант Штаба за ванредне ситуације.
Према његовим речима, на већем делу општине било је проблема, али ће надлежни пробати то да санирају.
„Јуче смо имали завршену набавку за хитне интервенције, али је уложена жалба па ће то потрајати бар 20 дана“, рекао је Попадић.
Он је замолио суграђане да се стрпе, јер сходно финансијским средствима и приоритетима прво ће се помоћи овим месним заједницама.
„Идеја нове формиране власти је да се комунално предузеће ојача са машинама и камионима, како би у оваквим ситуацијама одмах машине биле послате на терен“, навео је Попадић.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала