- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Филипа је „појео“ притисак: „Пораз за целу моју каријеру“

© Sputnik / Лола ЂорђевићФилип Ђуричић
Филип Ђуричић - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2024
Пратите нас
Филип Ђуричић, српски фудбалер, не може да прежали што се није нашао у тиму репрезентације за Европско првенство.
Ђуричић је био дугогодишњи члан националног тима, али није завредео позив селектора за пут у Немачку.
Он је у разговору за грчке медије причао о прошлој сезони и чињеници да га Драган Стојковић није повео на Европско првенство.
Касније је Ђуричић објавио да се повлачи из репрезентације.
„Прошлу годину сам почео врло добро, али осећао са притисак, јер нисам био стандардан. Све је то утицало на мене, размишљао сам да ли ћу бити у тиму Србије за Првенство Европе. На крају нисам отишао. То је био велики пораз за моју целу фудбалску каријеру. Верујем да ћу ове сезоне бити бољи и опуштенији“, рекао је Ђуричић.
Претходне године бивши члан Сампдорије постигао је четири гола и уписао исто толико асистенција за Панатинаикос – више су очекивали од њега у зеленом делу Атине, као што сада много очекују од тек пристиглог Немање Максимовића.
„Максимовића познајем дуго, били смо заједно у репрезентацији скоро десет година. Он је веома добар карактер, ако се добро прилагоди, биће веома важан појединац за овај тим. Надам се да ће врло брзо доћи“, истакао је Ђуричић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала