- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Могућа одступања од планираног реда летења на летовима до Анталије у летњој сезони

© Sputnik / Лола ЂорђевићЕр Србија
Ер Србија - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2024
Пратите нас
Због опсежних инфраструктурних радова који се обављају на аеродрому у Анталији у Турској у циљу великог проширења аеродрома, ограничени су капацитети за слетање авиона и уједно је изузетно успорено земаљско опслуживање, саопштила је компанија „Ер Србија“.
Због тога ће у наредном периоду долазити до одређених одступања од планираног реда летења свих авио-компанија које лете до Анталије, укључујући и „Ер Србију“, која током летњих месеци обавља веома интензиван чартер-саобраћај до те популарне турске дестинације.
Само током данашњег дана, велики број компанија забележио је кашњења од два до четири часа.
Према информацијама које је српска национална авио-компанија добила од надлежних служби аеродрома у Анталији, овакво стање би требало да потраје до краја летње сезоне.
„Ер Србија“ на дневном нивоу прилагођава времена полазака расположивим капацитетима аеродрома у Анталији и у непрекидној је комуникацији с партнерским туристичким агенцијама које су закупци капацитета на чартер-летовима српске националне авио-компаније, да би се превоз путника одвијао на најефикаснији могући начин, пренео је Танјуг.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала