Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

У Црној Гори полиција саслушала супругу терористе који је самострелом погодио жандарма

© Sputnik / Бобан НововићЦрногорска полиција
Црногорска полиција - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2024
Пратите нас
Црногорска полиција прикупила је данас обавештања од супруге терористе Милоша Жујовића, убијеног у суботу током напада на припадника српске Жандармерије испред израелске амбасаде у Београду.
Из Управе полиције „Вијестима2 је незванично речено да су поступили по захтеву колега из Србије и од ње прикупили обавештења на тражене околности.
"Црногорски органи за спровођење закона стоје на располагању органима Републике Србије за даљу сарадњу у овом предмету", наводи се у саопштењу.
Начелник Управе криминалистичке полиције (УКП) Нинослав Цмолић рекао је данас да је МУП Црне Горе ухапсио супругу терористе, као и да су јој одузети сви електронски уређаји.
"МУП Црне Горе је експресно дошао до супруге терористе, одузети су јој сви електронски уређаји и она ће бити процесуирана. Нама је потребна подршка целог друштва када је у питању тероризам. Грађани треба да имају поверења у државу и полицију. Ми предузимамо све радње како бисмо одржали ред и мир и заштитили наше грађане", рекао је Цмолић за Информер ТВ.
Жујовић је у суботу око 11.00 самострелом погодио припадника Жандармерије Милоша Јевремовића (34) у врат испред амбасаде Израела у Београду, а код себе је имао и нож.
Припадници МУП-а Србије - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2024
СРБИЈА
Пропао покушај да се углед Србије сруши – преко тероризма
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала