- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Здравко Чолић уз симфонијски оркестар на завршној вечери Арсенал феста

© Tanjug / NEBOJŠA RAUSКонцерт Здравка Чолића уз пратњу симфонијског оркестра на Арсенал фесту.
Концерт Здравка Чолића уз пратњу симфонијског оркестра на Арсенал фесту. - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2024
Пратите нас
Здравко Чолић одржао је концерт пред више од 10.000 посетилаца на завршној вечери 14. Арсенал феста у Крагујевцу.
Популарни Чола је више од два и по сата забављао публику ванвременским хитовима, који су за ову прилику добили нове аранжмане и прилагођени за изведбу симфонијског оркестра.
„Продужи даље“, „Гори ватра“, „Једина“ („Остани“), „Ти си ми у крви“ и друге познате песме заједно са Чолићем хорски, громогласно све време певала је маса у којој је понајвише било припадника средње генерације и старијих, али и оних који су рођени тек деценијама након настанка хитова.
Поред Здравка Чолића, чији је концерт био централни догађај, на главној бини завршне вечери Арсенал феста наступили су и: Circa Waves, Palaye Royale, Sivert Hoyem и за крај - Гоблини, чији је наступ такође испратио велики број посетилаца.
У складу са наредбом министра унутрашњих послова Ивице Дачића, који је у суботу у Србији прогласио црвени ниво безбедносних претњи од тероризма после терористичког напада на припадника Жандармерије испред Амбасаде Израела у Београду, завршног дана Арсенал fеста био је присутан знатно већи број полицајаца него претходне две вечери, а изузетно посећен скуп обезбеђивали су и припадници Жандармерије.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала