- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Алекс зна да су „рањене звери“ најопасније: „Новак је надчовек“

© John WaltonНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 02.07.2024
Пратите нас
Одлуком да игра на Вимблдону иако је недавно оперисан Новак Ђоковић изненадио је многе, али његове колеге не. Алекс Де Минор, аустралијски тенисер, српског аса назвао је надчовеком и истакао је да је од Новака већ видео много тога невероватног.
Први меч Новака Ђоковића на овогодишњем Вимблдону откриће да ли се српски ас у потпуности опоравио од повреде менискуса и појасниће да ли је његов долазак у Лондон био добра одлука.
У то да ће играти на Вимблдону неки су сумњали, али када је реч о осталим тенисерима они врло добро знају ко је Новак и зато их српски ас одлуком да игра на енглеској трави није изненадио о чему је говорио Алекс Де Минор.
„Не изненађује ме што је решио да игра само три недеље после операције. Он је надчовек. Већ је успевао да постигне невероватне ствари и очекујем да буде спреман. Сигуран сам ће играти на максималном нивоу као да није ни имао повреду. Од њега увек очекујемо овакве ствари и не сме да нас изненади ништа што он ради“, рекао је Аустралијанац за „Тенис 365“
Ђоковић и Де Минор могли би да се састану у четвртфиналу уколико стигну до те фазе турнира, а ове године већ су играли два пута.
На Јунајтед купу у Аустралији Алекс је победио Новака, а потом му се српски ас осветио на мастерсу у Монте Карлу.
Док се Новак ове године мучи и нема титулу, Де Минор игра једну од најбољих сезона у каријери.
У првом колу Вимблдона најбољи тенисер свих времана игра против Вита Коприве из Чешке, а Аустралијанац би такође требало да има лак задатак против сународника Џејмса Дакворта.
Фудбалери Француске - Sputnik Србија, 1920, 02.07.2024
ЕУРО 2024
Ко то каже да за победу треба знати како се дају голови?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала