- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Бајден: Из председничке трке може да ме избаци само Господ Бог

© AP Photo / Manuel Balce CenetaЏозеф Бајден
Џозеф Бајден - Sputnik Србија, 1920, 06.07.2024
Пратите нас
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је да нико није квалификованији од њега да се кандидује на предстојећим изборима и да би само, како је казао, Господ Бог могао да га избаци из председничке трке.
„Мислим да не постоји нико ко је квалификованији од мене, а одустаћу само ако ми се Господ Бог обрати и каже ми да то учиним“, рекао је Бајден у интервјуу за „Еј-Би-Си њуз“.
Бајден је свој наступ на дебати одржаној 27. јуна са републиканским кандидатом Доналдом Трампом, назвао „лошом епизодом“, пренео је Ројтерс.

„Нема назнака било каквог озбиљног стања. Био сам исцрпљен“, поновио је Бајден.

Водитељ Џорџ Стефанопулос инсистирао је да Бајен каже шта би урадио ако би његова кандидатура коштала демократе Представничког дома и Сената, на шта је Бајден рекао да на то питање неће да одговори и да се то неће десити.
На питање зашто шест дана које је провео у председничкој резиденцији Кемп Дејвид није било довољно да се припреми за дебату, Бајден је одговорио да је разлог то што је био болестан.
„Осећао сам се ужасно. Питао сам лекаре да ли су ме тестирали на коронавирус, јер су покушавали да схвате шта није у реду. Урадили су тест да би видели да ли имам неку инфекцију. Имао сам тешку прехладу“, навео је Бајден.
Он је додао да је био свестан свог лошег наступа у дебати.
„Цео начин на који сам се припремао, нико није крив сем мене. Грешка није ничија до моја“, рекао је Бајден, тврдећи да је, поред свега, „још увек у доброј форми“.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала