- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Порука читаоцима Спутњика у Црној Гори: Ако нас укину, читајте нас на Телеграму

© Sputnik / Бобан НововићСкуп подршке Русији у Никшићу
Скуп подршке Русији у Никшићу - Sputnik Србија, 1920, 10.07.2024
Пратите нас
У Црној Гори би од среде требало да се примењује мера о забрани емитовања низа руских медија, међу којима је и Спутњик. Ипак, уколико почне примена те срамне одлуке, све актуелности и даље можете да пратите на нашем каналу на Телеграму, који нико не може да угаси.
Такође, видео садржаје и емисије Спутњика можете гледати на слободној видео платформи „Одиси“ (odysee.com).
Да бисте били у току с најновијим дешавањима, коментарисали садржаје у реалном времену, размењивали мишљење с нама, али и другим корисницима, доносимо вам упутство за коришћење „Телеграма“.
Пре свега, потребно је да „Телеграм“ преузмете из продавнице за апликације на вашем мобилном телефону. Када то учините, да бисте пратили Спутњик Србија, потребно је да притиснете сличицу лупе у горњем десном углу екрана. У поље за претрагу упишите @sputniksrbija и отворите наш налог. У оквиру налога, на дну екрана, притисните „Џоин“ (Join) да бисте добијали најновије информације.
Детаљно упутство са сликама свих корака можете погледати на овом ЛИНКУ.
Telegram messenger service on a monitor screen - Sputnik Србија, 1920, 10.02.2021
Како доћи до Спутњика на „Телеграму“
Подсетимо, Агенција за електронске медије Црне Горе наложила је надлежним ресорима земље и локалним телекомуникационим компанијама да „у потпуности обуставе емитовање низа руских медија најкасније до 10. јула“. Ради се о 20 руских медијских оператера, међу којима су „Први канал“, „Русија 1“, „РТ“, „Спутњик“, „НТВ“, „РЕН ТВ“ и други.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала