- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Генералка у Москви – Партизан у последњем минуту „испустио“ Локомотиву

© Sputnik / Alexander Vilf / Уђи у базу фотографијаАлександар Станојевић
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 10.07.2024
Пратите нас
Фудбалери Партизана ремизирали су са Локомотивом из Москве – 1:1, у мечу који је представљао генералну пробу за почетак сезоне, која стартује за недељу дана. Црно-бели су водили голом Салдање, да би у 93. минуту, непосредно пред последњи судијски звиждук примили гол. Ковачевић је нехотице главом затресао сопствену мрежу.
Локомотива је била фаворит против црвено-белих, с обзиром на то да је меч одигран у престоници Русије, а „локосима“ баш као и Партизану сезона почиње за недељу дана.
Александар Станојевић извео је следећих стартних 11: Јовановић – Филиповић, Марковић, Мујакић, Антић – Ариага, Захид – Гох, Калулу, Трифуновић – Салдања.
Низали су црно-бели прилике од самог почетка утакмице, играло се отворено, а први, гол виђен је у 30. минуту сусрета, када је мрежу Локомотиве погодио Бразилац Матеус Салдања.
Све је „мирисало“ на победу Партизана у Русији за крај турнеје, после „братског купа“, да би у 93. минуту Локомотива стигла до изједначења. Лако су ушли у шеснаестерац црно-белих, да би Ковачевић главом преварио сопственог голмана и погодио мрежу - 1:1.
Подсетимо, црно-бели су претходно учествовали на турниру у Русији, где су имали победу против Динама 3:2, док су од ЦСКА изгубили резултатом 3:0.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала