- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Италијан има поруку за легенду Ђоковића: „Ја сам амбициозан момак“

© AP Photo / Alberto PezzaliЛоренцо Мусети
Лоренцо Мусети - Sputnik Србија, 1920, 11.07.2024
Пратите нас
Италијан Лоренцо Мусети се после велике битке преко Американца Тејлора Фрица – 3:6, 7:6, 6:2, 3:6, 6:1 пласирао у полуфинале Вимблдона где га чека Новак Ђоковић. Имао је поруку за седмоструког освајача Вимблдона, поручивши да је Новак легенда, док је он амбициозан момак.
Задовољан због преокрета био је Мусети, који је 25. рекет планете, јер је успео да изађе на крај са фаворизованим Американцем, који је 12. на АТП листи.
„Тешко ми је да воорим, али пробаћу. И даље нисам свестан шта сам урадио. Хвала свима што су били на трибинама, хвала свима што су дошли да ме подрже. Разговарао сам са тимом о томе што ћу играти на великој позорници – Централни стадион или Терен број 1. То је за мене била велика част. Фантастичан меч, Фриц је у одличној форми и срећан сам што сам прошао у полуфинале Вимблдона“, рекао је Италијан.
Није се дуго чекало на питање о наредном противнику, а то је Новак Ђоковић који је међу четири најбоља у Лондону стигао без борбе, с обзиором на то да му је Аустралијанац Де Минор предао меч због повреде.
„Новак познаје боље од мене подлогу и стадион. Шалим се, он је легенда, где год да се појави, посебно овде на Вимблдону. Одлично се познајемо, играли смо неколико пута један против другог и увек је била велика борба. Очекујем да тако буде и у петк. Биће ово један од великих мечева и изазова, али ја сам амбициозан момак и даћу све од себе против њега“, закључио је Лоренцо Мусети.
Рука са лоптицама за тенис - Sputnik Србија, 1920, 10.07.2024
СПОРТ
Новак сазнао противника у полуфиналу Вимблдона
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала