- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Маја ће носити заставу Србије, а за Спутњик каже: „Понос и част!“

© AFP 2023 / PEDRO PARDOМаја Огњеновић
Маја Огњеновић - Sputnik Србија, 1920, 11.07.2024
Пратите нас
Ексклузивно
Маја Огњеновић, капитен женске одбојкашке репрезентације, заједно ће са ватерполистом Душаном Мандићем носити заставу Србије на свечаној церемонији отварања Олимпијских игара у Паризу, а за Спутњик је ексклузивно открила своје прве утиске.
„Са моје стране је било очекивања да ће то бити и раније, испоставило се да је сада право време. Једина нека емоција и осећај који мене преплављује је осећај поноса и части јер сви врло добро знамо колико спортиста буде у прилици да носи заставу на отварању највећег такмичења у спорту. Изузетно сам захвална свима који су мене препознали да будем та и да ми доделе ту част“, навела је Маја за Спутњик.
Легенда српске одбојке у Паризу ће прославити 40. рођендан, а Олимпијске игре биће уједно и њен опроштај од репрезентације Србије.
„Код мене је то добило можда мало више на значају зато што је ово дефинитивно моје последње такмичење у репрезентативном дресу, због рођендана, генерације, свих пропратних околности. Због тога сам додатно срећна што је све дошло на своје“, истакла је Маја за Спутњик.
Олимпијске игре у Паризу одржавају се од 26. јула до 11. августа. Српски тим чини чак 112 спортиста.
Оли Воткинс - Sputnik Србија, 1920, 11.07.2024
ЕУРО 2024
Херој Енглеске знао је сценарио: „Кунем се животом...“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала