- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Запад тврдоглаво одбија да призна да је свет постао мултиполаран | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Уђи у базу фотографијаЗаставе САД и Европске уније у Бриселу
Заставе САД и Европске уније у Бриселу - Sputnik Србија, 1920, 11.07.2024
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу у емисији „Од четвртка до четвртка“ коментарише дипломата и спољнополитички аналитичар Зоран Миливојевић.

Упркос мировној иницијативи мађарског премијера Виктора Орбана, са самита лидера НАТО-а стижу само ратни покличи. Међутим, свет је постао мултиполаран, како је то на самиту ШОС-а рекао Владимир Путин, а што потврђује и посета индијског премијера Нарендре Модија Москви.
На нестабилност позивају и бошњачки политичари, конкретно бошњачки члан Председништва БиХ Денис Бећировић, а његове речи као да подржава заменик државног секретара САД Џејмс О' Брајaн, који Србе са КиМ и из Републике Српске назива “малим бандама”...
О овим и другим догађајима између два четвртка разговарали смо са дипломатом и спољнополитичким аналитичарем Зораном Миливојевићем.
Запад тврдоглаво одбија да призна да је свет постао мултиполаран | Од четвртка до четвртка

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 20.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала