- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Провокатор не долази у Србију – изненадио одлуком да заврши каријеру!

© AP Photo / Thanassis StavrakisЂердан Шаћири
Ђердан Шаћири - Sputnik Србија, 1920, 15.07.2024
Пратите нас
Џердан Шаћири, швајцарски репрезентативац пореклом са Косова и Метохије, одлучио је да оконча репрезентативну каријеру по завршетку Европског првенства. То значи да искусни крилни нападач неће допутовати на мегдан Србији у предстојећем циклусу Лиге нација, где ће Орлови играти са „сајџијама“.
Србија је и те како запамтила Џердана Шаћирија који је заједно са Гранитом Џаком провоцирао прво у Русији 2018. године, када је опонашао рукама двоглавог орла, да би тензија било и четири године касније у групној фази Мундијала у Катару.
„Седам турнира, много голова, 14 година у репрезентацији Швајцарске и незаборавни моменти. Време је да се каже збогом. Сјајне успомене остају и време је да се каже збогом свима. Хвала вам“, написао је Шаћири на друштвеним мрежама.
Србија ће угостити Швајцарску 12. октобра, док ће три дана касније Орлови гостовати изабраницима Мурата Јакина.
Није двоглави орао био једина провокација Шаћирија, било је ту још и величања терориста чланова УЧК, као и хватања за међуножје приликом прославе голова Швајцарске против Србије.
Навијачи Шпаније - Sputnik Србија, 1920, 15.07.2024
ЕУРО 2024
Шпанци покорили Европу и поново поручили: „Косово је Србија“ /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала