- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Отклоњен квар на Макишу, снабдевање Београда водом стабилно

CC0 / Unsplash/mrjn Photography / Вода
Вода - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2024
Пратите нас
Отклоњен је квар на електроинсталацијама, који је данас око 15 часова изазвао нестанак електричне енергије на целом производном погону „Макиш“ и комплетну обуставу производње воде у највећем производном погону у Граду, саопштило је ЈКП „Београдски водовод и канализација“.
Постигнуто је да прекид рада фабрике „Макиш“ траје много краће, с обзиром на то о каквој се врсти квара радило, наводи се у саопштењу ЈКП „Београдски водовод и канализација“.
Напомиње се и да захваљујући правовременим и планираним припремама за топлотни талас и максималном залихом у резервоарском простору, највећи део потрошача није осетио поремећај у снабдевању водом.
Систем снабдевања града водом у овом тренутку је стабилан и не очекују се редукције у водоснабдевању потрошача, јавио је РТС.

Шапић: До краја дана потпуна нормализација у водоснабдевању, ЕПС отклонио квар

Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је вечерас да се до краја дана очекује потпуна нормализација снабдевања водом, будући да је „Електропривреда Србије“ отклонила квар у фабрици воде „Макиш“.
Шапић је за Танјуг рекао да је главни узрок хаварије у једној од трафостаница велика врућина као и да је, према информацијама које је добио, ЕПС отклонио квар.
Погледајте:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала