Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Затворене бензинске пумпе НИС петрола на Косову и Метохији

© Sputnik / Александар МилачићНИС пумпа
НИС пумпа - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2024
Пратите нас
Припадници пореске администрације и министарства трговине данас су уз асистенцију припадника такозване косовске полиције затворили бензинску пумпу "НИС Петрол" у северном делу Косовске Митровице.Пумпе су затворене и у Зубином Потоку и на језеру Газиводе.
Како јавља дописник Танјуга, прилази пумпи су ограђени жутом траком, а запосленима је речено да напусте своја радна места.
Танјугу је из полицијске станице у северном делу Косовске Митровице речено да су поред ове, затворене су још и пумпе у Зубином Потоку и на језеру Газиводе.
Агенција за приватизацију тзв. Косова саопштила је да су пумпе "НИС Петрол" затворене пошто су пословале без одговарајуће дозволе за рад од Министарства индустрије, предузећа и трговине.
Како је саопштено, након што су добили информацију да закупци бензинских пумпи у општинама Северна Митровица и Зубин Поток послују без дозволе, Пореска управа и Централна инспекција за надзор су изашле на терен где је утврђено да је дошло до кршења уговора о закупу о трговини нафтним дериватима и обновљивим горивима, чиме се угрожава безбедност потрошача и животне средине.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала