- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Стефанова ренесанса у Литванији: Српски голман није играо – а онда добио велику шансу

© Фото : Уступљено СпутњикуСтефан Чупић
Стефан Чупић - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024
Пратите нас
Српски голман Стефан Чупић од јануара није имао клуб, али литвански Трансинвест пожелео је да баш са њим на голу појури место у Лиги конференција.
После краће паузе, Стефан Чупић наставља каријеру у Литванији. Српски голман потписао је уговор на годину и по дана са Трансинвестом.
„Био сам на проби десет дана у Литванији, клуб је феноменалан, нови клуб. Изненадио сам се када сам добио позив с обзиром да нисам играо дуго“, рекао је Чупић за Спутњик.
© Фото : Уступљено СпутњикуСтефан Чупић
Стефан Чупић - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024
Стефан Чупић
По самом доласку у клуб већ га чека изазован задатак. Трансинвест бориће се за Лигу конференције, а квалификациони меч играју већ 25. јула против Младе Болеслав.
Чупић је каријеру почео у Радничком из Ниша, а потом је као 12-годишњак дошао у ОФК Београд. Током каријере бранио је за Дорћол, Бачку, Сарпсборг, Вождовац, Раднички 1923, Рад, Арат Јерменију, Олимпијакос Никозију. Последњи клуб пре одласка у Литванију био је му је у Ајапи у Непалу.
Такође, био је и члан репрезентације Србије до 19 година која је освојила Европско првенство управо у Литванији где сада добија шансу за нови процват.
Фудбалске лопте - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024
СПОРТ
Покварен јубилеј – Србија пала у Глазгову
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала