- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Вучић: У Народном фронту до суботе ујутру радиће све климе, гради се нова болница

© Sputnik / Лола ЂорђевићУниверзитетски клинички центар Србије
Универзитетски клинички центар Србије - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће до суботе ујутру све климе радити у породилишту Народни фронт, као и да следеће године почиње изградња потпуно нове те болнице.
Вучић је на питање новинара у Лондону о томе да климе у породилишту Народни фронт нису радиле, рекао да га је срамота да о томе говори, али да је одмах када је видео ову вест позвао министра здравља Златибора Лончара и рекао да се проблем реши.
Пренео је да му је министар рекао да је потребно време око процедура за јавну набавку.
"Рекао сам му, позови мајсторе, купите те климе, не интересују ме процедуре, завршите у року дан, два, три. И ево сада видите, може. У суботу 100 одсто ће све да ради, свака просторија ће да има климу", рекао је председник.
Он је додао да је најважније да деца и мајке, али и особље имају климу.
"Суботу поподне идите тамо или недељу ујутру да видите да клима ради или не и то је то. Решили смо милион проблема, решићемо и ово", додао је он.
Он је додао и да су сви грађани који су говорили о томе потпуно у праву.
"Људи хоће да знају, пошто нико од претходника никада није уложио ништа у породилишта, ми ћемо сада да градимо ново породилиште у Нишу, не да обнављамо старо и Народни фронт, а затим и Вишеградску.
Изградња Народног фронта почиње следеће године док се заврши комплетна пројектна документација. Потпуно нова болница. Потпуно ново породилиште за све наше мајке, да могу са уживањем да доносе децу на свет и да се радују у боравку у породилишту", рекао је Вучић.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала