- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Стојковић се огласио због Тадићевог повлачења

© Sputnik / Лола ЂорђевићДраган Стојковић Пикси
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2024
Пратите нас
Драган Стојковић, селектор фудбалске репрезентације Србије, огласио се поводом одлуке капитена Душана Тадића да заврши каријеру у националном тиму.
"Душан Тадић је велико име српског фудбала и момак који је оставио дубок траг у дресу нашег државног тима. Пратио сам његову каријеру од момента када је у Војводини најавио огромне домете и касније када је у Холандији, Енглеској и Турској показао да је израстао у једног од најбољих везних играча у Европи. Од тренутка када сам ступио на дужност селектора репрезентације, видео сам у њему лидера и било ми је много драго што баш Тадић носи капитенску траку и број 10 на леђима", навео је Стојковић за званични сајт ФСС.
И наставио...
"Поштујем његову одлуку и желим му много среће у наставку каријере, како оне играчке, тако и и оне којој се буде посветио након активног играња. Моја је велика жеља да му се организује опроштајна утакмица и предложићу председнику Џајићу и људима из Фудбалског савеза Србије да се у првом слободном термину искористи прилика и да се на један достојан начин опростимо од бившег капитена. Тадић је то апсолутно заслужио.“
Фудбалер Душан Тадић - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2024
СПОРТ
Душан Тадић се опростио од дреса Србије!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала