Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Албанац убио Крсмановића у терористичком акту, помоћи ћемо породици

© Sputnik / Лола ЂорђевићПрипадници Интервентне јединице
Припадници Интервентне јединице - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2024
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Албанац у терористичком акту убио полицајца Николу Крсмановића у Лозници и да ће се учинити све да се помогне породици, али да тај млади живот не може да се врати.
"Још једанпут бих да изразим саучешће породице Николе Крсмановић, нашег полицајца којег је овај Албанац у терористичком акту убио. Оно што можемо да урадимо то је да помогнемо породици, да изразимо саучешће. Нажалост, тај млади живот више не можемо да вратимо", рекао је председник новинарима у Лондону.
На питање да ли има нове информације о случају и да су непосредно пре његовог укључења ухапшена два лица, рекао је да је хапшење обављено и да информације добија од МУП-а о случају.
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је претходно да је у Бијељини ухапшен осумњичени за транспорт од Прешева ка Лозници особе која се сумњичи да је усмртила једног и ранила другог полицајца код Лознице.
“У Бијељини је поподне, у сарадњи са Полицијом Републике Српске, ухапшен З.Р. (39), за кога се сумња да је организовао транспорт убице од Прешева ка Лозници", рекао је Дачић, саопштено је из МУП-а.
Такође, ухапшена је као помагач и његова супруга И.Р. у Младеновцу.
Ивица Дачић - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2024
СРБИЈА
Дачић: Постоје основане сумње да је убиство полицајца терористички напад албанских структура са КиМ
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала