Петковић: Убице Срба су за тзв. Косово хероји

© Sputnik / Лола ЂорђевићПетар Петковић
Петар Петковић  - Sputnik Србија, 1920, 19.07.2024
Пратите нас
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Србије Петар Петковић оценио је данас, поводом отказивања културног догађаја у општини Србица на Косову и Метохији због смрти албанског терористе којег је данас ликвидирала српска полиција при покушају хапшења, да су убице Срба за Приштину хероји.
"Овако Приштина и Курти славе злочинца и терористу који је убио српског полицајца Николу Крсмановића! Отказују званичне догађаје у знак жалости и одају му признање. Убице Срба за тзв. Косово су хероји", истакао је Петковић на платформи X.
Председник општине Србица Фадиљ Нура саопштио је да је отказано музичко вече "из поштовања према породици Фатона Хајризија'', којег је данас ликвидирала српска полиција при покушају хапшења за убиство полицајца у Лозници.
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је данас у атару Бање Ковиљаче ликвидиран албански терориста који је убио једног српског полицајаца, а ранио другог.
Дачић је новинарима на лицу места рекао да је убица полицајца Николе Крсмановића, на српску полицију када га је пронашла, испалио укупно девет метака, након чега је убијен.
Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 19.07.2024
СРБИЈА
Вучић: Ликвидирани Албанац био под утицајем различитих агенција
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала