- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

„Rock el Clasico“: Концерт Стефана Миленковића и Нелета Карајлића 30. августа у Новом Саду

© Спутњику уступили организатори концертаПлакат за концерт Стефана Миленковића и Нелета Карајлића
Плакат за концерт Стефана Миленковића и Нелета Карајлића - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2024
Пратите нас
Виолиниста Стефан Миленковић и рок музичар Неле Карајлић, наступиће на концерту „Rock el Clasico“, 30. августа на крову тржног центра „Променада“ у Новом Саду, саопштили су организатори.
С почетком у 20.00 часова, Миленковић и Карајлић одвешће публику на незаборавно путовање у ком не постоје баријере између рока и класичне музике, као ни границе у експериментисању за ова два врсна музичара, наведено је у саопштењу.
Први „Rock el Clasico“ у Новом Саду биће реализован у оквиру музичке сезоне 2023/2024 Градске концертне дворане, у организацији Културног центра Новог Сада.
Уз Нелета Карајлића и Стефана Миленковића, наступиће и бенд „Осиромашени уранијум“, који чине: клавијатуриста Владимир Ђедовић, гитариста Иван Зорановић, гитариста Александар Црнатовић, бубњар Игор Јовчић и тенор Немања Црнатовић, као и ГРМИ (гудачка репрезентација младих инструменталиста), коју чине: виолинисткиње Софија Главичић, Оливера Митровић, Јована Савић и Дуња Стојковић, виолончелисткиња Магдалена Матић и виолисткиња Ања Милошевић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала